به نام خداوند بخشنده ی مهربان

سلام سلام ⚘⚘

امروز می خواهم به شما کتاب من البرت انیشتین‍ هستم را معرفی کنم 

این کتاب در سال ۱۳۹۶ در انتشارات پرتقال نشر و توزیع شد 

این کتاب از سری کتاب های ادم های معمولی دنیا را تغییر می دهند است که در ادامه ی معرفی کتاب های مختلفت به کتاب های دیگر این مجموعه نیز اشاره خواهیم کرد

این کتاب به زبان های مختلفی ترجمه شده از جمله فارسی و   اما اصل این کتاب به زبان انگلیسی نوشته شده و نویسنده ی✏ این کتاب بِرَد مِلتسِر است و مترجم این کتاب شبنم حیدری پور است 

این کتاب برای رده ی سنی ۷ -۱۲ سال است

و حالا خلاصه ای از این کتاب را در پایین مشاهده می کنیم

وقتی آلبرت اینشتین به دنیا آمد سر بزرگی داشت که همه را متعجب کرد. او حتی تا سه سالگی نتوانست درست صحبت کند و وقتی شروع به حرف زدن کرد، صحبت‌کردنش عجیب و غریب بود. آلبرت توی مدرسه ‍هم شاگرد تنبلی محسوب می‌شد. معلمش فکر می‌کرد که او فقط خیال‎بافی می‌کند و هیچ‌وقت برای خودش کسی نمی‌شود.

داستان زندگی آلبرت اینشتین، که کودکی عجیب‌وغریبی داشته و ماجراهای زیادی را پشت سر گذاشته، برای همه جذاب و الهام‌بخش است. توی این کتاب که از زبان خود او روایت شده، ماجرای این دانشمند معروف به شیوه‌ای بیان شده که برای کودکان و نوجوانان جذاب باشد. تصاویر فوق‌العاده زیبا و استفاده از جملات معروف این دانشمند در متن، این کتاب را به داستانی الهام‌بخش برای همه تبدیل کرده است.✏

این کتاب را می توانید از فروشگاه اینترنتی فیدبو و دیجیکالا و همینطور فروشگاه های حضوری و انلاین پرتقال و شهر کتاب   تهیه کنید

معرفی کتاب من هلن کلر هست

معرفی کتاب جواب ها از کجا می ایند

معرفی کتاب من البرت انیشتین هستم

کتاب ,های ,زبان ,معرفی ,  ,ی ,این کتاب ,کتاب های ,کتاب را ,من البرت ,معرفی کتاب

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات برق صنعتی درجه ۱ دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید دانلود خلاصه کتاب pdf ترمووود - چوب پلاست - روف گاردن | عطا گروپ دوربین مخفی کوچک Health , Safety & Invironment نمایندگی مجاز فروش ، قیمت و نصب تصفیه آب خانگی در لارستان تاچ موزیک سیستم اطلاعات حسابداری